Угода користувача

Угода користувача

Ця політика конфіденційності діє для всього сайту knigoland.com.ua (далі – Сайт). 

Якщо у вас є будь-які питання щодо політики конфіденційності – звертайтеся!

Яку інформацію ми збираємо та як її використовуємо?

Нам можуть знадобитися такі типи:

  • Під час реєстрації облікового запису на сайті knigoland.com.ua ми просимо вас повідомити свою адресу електронної пошти та вибрати пароль, який зберігається у нашій базі даних у зашифрованому вигляді – ми не маємо доступу до вашого пароля. Додаткову інформацію про свій обліковий запис ви можете отримати та редагувати в особистому кабінеті. Ви можете видалити свій обліковий запис із Сайту, зв'язавшись з нами.
  • При оформленні замовлення на Сайті користувач вказує прізвище, ім'я, адресу електронної пошти, контактний телефон, адресу доставки товару та погоджується на використання зазначеної інформації, її обробку та зберігання Компанією «Книголенд», а також постачальниками та компаніями, що здійснюють доставку замовлення. Ми використовуємо цю інформацію для виконання своїх зобов'язань перед вами.
  • Не вважається порушенням зобов'язань розголошення зазначеної інформації про користувача відповідно до обґрунтованих та застосовних вимог закону. Користувач погоджується на передачу Сайту своїх даних з метою виконання укладених договорів та прийнятих Сайтом відповідно до них зобов'язань з продажу та доставки Користувачеві товару, а також у рекламних цілях. Згода Користувача виражається у зазначенні ним інформації у відповідних графах при оформленні замовлення. Сайт не несе відповідальності за відомості, надані Користувачем на Сайті у загальнодоступній формі.
  • Файли cookie – коли ви заходите на наш сайт, ми надсилаємо один або кілька файлів cookie на ваш комп'ютер або інший пристрій. Файли cookie використовуються для того, щоб підвищувати якість послуг, що надаються: зберігати налаштування користувача, відстежувати характерні для користувачів тенденції, наприклад, найпопулярніші сторінки. Компанія «Книголенд», як власник Сайту, також використовує файли cookie з метою реклами, а також здійснює їх передачу, зокрема транскордонну, щоб керувати оголошеннями на сайтах по всьому Інтернету.
  • Інформація про відвідування – при доступі до нашого Cайту через браузер, програму або за допомогою будь-якого іншого програмного забезпечення наші сервери автоматично записують і передають з метою виконання укладених договорів певну інформацію. Журнали сервера можуть містити таку інформацію: IP-адресу, тип та мову браузера, дату та час запиту, а також один або кілька файлів cookie, за якими можна визначити ваш браузер або обліковий запис.
  • Користувальницькі повідомлення – коли ви надсилаєте нам повідомлення (електронною поштою або іншим способом), ми можемо зберігати ці повідомлення для обробки запитів, відповіді на запитання та подальшого вдосконалення нашої служби клієнтської підтримки. При надсиланні або отриманні SMS ми можемо збирати та зберігати наступну інформацію: номер телефону, назву оператора зв'язку, зміст повідомлення, дату та час передачі. Для зв'язку з вами з питань нашої роботи може використовуватися ваша адреса електронної пошти та номер контактного телефону.
  • Сервіси компанії «Книголенд» на афілійованих сайтах – деякі пропоновані нами товари та послуги пов'язані з іншими сайтами. Особиста інформація, яку ви надаєте таким сайтам, може бути надана від них нам і навпаки для надання цих товарів та послуг. Ми обробляємо таку інформацію відповідно до цієї політики конфіденційності.
  • Програмне забезпечення, розроблене третіми особами, яке може використовуватися на Сайті, збирає та обробляє інформацію відповідно до своєї політики конфіденційності.
  • Інші сайти – дана політика конфіденційності застосовується лише до knigoland.com.ua. Ми не контролюємо сайти, які використовують інформацію з нашого Сайту або які ведуть посилання з нашого Сайту. Ці сайти можуть поміщати на ваш комп'ютер власні файли cookie, збирати дані або вимагати особисту інформацію.

Розсилки та інформаційні повідомлення:

  • При реєстрації на Сайті ви погоджуєтеся на отримання від нас розсилок рекламно-інформаційного характеру. Зазначені розсилки містять інформацію про майбутні акції, розіграші та інші заходи Сайту.
  • Ви можете відписатися від розсилки будь-якої миті, перейшовши за відповідним посиланням у листі або написавши до служби підтримки.
  • Розсилки надходять у вигляді листа на електронну адресу та/або короткого повідомлення (sms) на номер телефону, вказаний вами під час реєстрації або у своєму особистому кабінеті. Рекламно-інформаційні матеріали можуть надаватися у вигляді паперово-поліграфічної та сувенірної продукції, вкладатися в замовлення клієнтів та доставлятися на вказану поштову адресу у вигляді листів та посилок.

Крім цього, інформація, що збирається нами, може бути використана в наступних цілях:

  • Постачання, підтримка, забезпечення захисту та вдосконалення нашого Сайту;
  • Розробка нових служб;
  • Захист прав, власності компанії «Книголенд» та наших користувачів.

Перед використанням інформації в інших цілях, ніж було заявлено під час її збору, ми попросимо у вас дозволу на таке використання. Компанія "Книголенд" обробляє особисту інформацію на своїх серверах у різних країнах. В окремих випадках особиста інформація користувачів обробляється за межами країни користувача.

Можливості вибору

Люди різні погляди на конфіденційність. Кожен користувач усвідомлено приймає рішення щодо надання права Компанії «Книголенд» на повне використання своїх персональних даних згідно із Законом України «Про захист персональних даних». Кожен користувач може:

  • Переглядати та керувати особистою інформацією, що зберігається в його обліковому записі за допомогою Особистого кабінету.
  • Заборонити в браузері прийом всіх файлів cookie або настроїти сповіщення про ці дані. Просимо врахувати, що без файлів cookie деякі служби компанії «Книголенд» можуть працювати не цілком коректно.

Надання доступу до інформації

Ми не розкриваємо особисту інформацію користувачів компаніям, організаціям та приватним особам, які не пов'язані з діяльністю Компанії «Книголенд», крім випадків, коли:

  • Користувач надав право компанії «Книголенд» на повне використання своїх персональних даних.

Ми можемо надати відомості про вас компаніям, організаціям або приватним особам, не пов'язаним з «Книголенд», з метою виконання укладених договорів та прийнятих Сайтом відповідно до них зобов'язань з продажу та доставки.

  • Для обробки третіми сторонами

Ми можемо надати персональні дані на обробку нашим дочірнім та афілійованим компаніям, а також іншим довіреним організаціям та особам відповідно до наших інструкцій, політики конфіденційності та інших вимог безпеки.

  • На вимогу законодавства

Компанія «Книголенд» дотримується вимог Закону України «Про захист персональних даних» та надає доступ до зазначеної користувачами інформації на Сайті, зберігає, використовує, розголошує зазначену інформацію лише у випадках, передбачених законодавством. Зокрема: на запити державних органів, в рамках судового процесу чи розслідування, з метою запобігання шахрайству, порушенням закону, а також з метою безпеки та захисту прав Компанії «Книголенд». Якщо Компанія «Книголенд» ухвалить рішення про реорганізацію або купівлю-продаж частини або всіх своїх активів, ми гарантуємо захист усіх персональних даних у рамках положення про конфіденційність, вказані користувачами на Сайті.

Компанія не несе відповідальності за достовірність зазначених Користувачем даних на Сайті та їх відповідність документам про ідентифікацію особи.

Захист інформації

Ми вживаємо всіх необхідних заходів для того, щоб убезпечити Компанію «Книголенд» та наших користувачів від несанкціонованих спроб доступу, зміни, розкриття або знищення даних, що зберігаються у нас. До цих заходів належать, зокрема:

  • використання SSL-шифрування в роботі наших служб;
  • постійна перевірка та вдосконалення процесів збирання, зберігання та обробки даних та заходів безпеки, включаючи заходи щодо забезпечення фізичної безпеки;
  • надання доступу до особистої інформації тільки тим співробітникам, підрядникам та агентам Компанії «Книголенд», яким необхідно мати цю інформацію для здійснення операцій, що виконуються від імені Компанії «Книголенд». Невиконання цими особами договірних зобов'язань щодо дотримання конфіденційності ведуть до санкцій, включаючи звільнення та кримінальне переслідування.

Доступ до особистої інформації та її оновлення

  • У вас завжди є доступ до своїх персональних даних на Сайті компанії «Книголенд». Якщо вони вказані неправильно, ми завжди можемо їх видалити, якщо їх зберігання не потрібно законом або не обумовлено законними діловими цілями. У деяких випадках, отримавши прохання змінити персональні дані, ми можемо попросити користувача підтвердити свою особу та інформацію, яку він хоче отримати, змінити або видалити.
  • Ми можемо відхиляти повторювані заявки, а також запити, що вимагають великих технічних робіт (наприклад, створити нову систему або значно змінити існуючу), що наражають на конфіденційність інших користувачів, а також містять марні пропозиції (наприклад, обробити інформацію на резервних копіях).
  • У всіх випадках, коли ми надаємо доступ до інформації та можливість внести до неї виправлення, ми робимо це безкоштовно, якщо це не вимагає від нас незрівнянно великих зусиль.
  • У зв'язку з особливостями роботи низки служб після видалення з активних серверів інформація може зберігатися протягом обмеженого терміну в наших системах резервного копіювання доти, доки не буде остаточно видалена.

Дотримання вимог

  • Компанія «Книголенд» дотримується прийнятих в Україні принципів конфіденційності щодо повідомлення, вибору, передачі, безпеки, цілісності даних та доступу до них.
  • Ми регулярно перевіряємо дотримання цієї політики конфіденційності.
  • Отримавши офіційну скаргу в письмовій формі, ми вважаємо своїм обов'язком зв'язатися з користувачем, який надіслав скаргу, з приводу його претензій і вирішити питання або усунути проблему в найкоротші терміни.

Зміна цієї політики конфіденційності

Іноді наша політика конфіденційності може змінюватися. Однак ми не маємо наміру і не обмежуватимемо права користувачів без їх явно вираженої згоди. Усі оновлення політики конфіденційності відображаються на цій сторінці. Якщо зміни будуть значними, ми повідомимо вас електронною поштою.